07/10/2022

Financiële verklaring via de Rabobank

Financiële verklaring via de Rabobank

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heeft u interesse in één of meerdere woningen in project Ons Dorp in Hardinxveld-Giessendam? Dan ontvangen wij graag uw financiële verklaring zodra de verkoop is gestart. Rabobank biedt de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

HOE WERKT HET?

De financiële verklaring kan in uw voordeel werken! Zijn er bij het toewijzen van de woningen meerdere kandidaten voor 1 bouwnummer, dan kijken we onder andere of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. U kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van uw hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden bij inschrijving. U kunt de financiële check gemakkelijk laten uitvoeren door een financieel adviseur van Rabobank. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

De financieel adviseurs nieuwbouw van Rabobank, Debbie de Jong, Jennifer Thomassen, Inge Hoogendoorn en Estelle Wunderink zijn nauw betrokken bij het project Ons Dorp. Ze gaan graag met u in gesprek over uw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning in Hardinxveld-Giessendam. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken ze met u de financiële mogelijkheden, zodat u weloverwogen een keuze kunt maken. Alle informatie over de hypotheken van Rabobank vind u op 
deze webpagina en over nieuwbouw op deze webpagina.

ENERGIEZUINIG EN DUURZAAM WONEN

Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen we. Koopt u een milieuvriendelijke en duurzame woning in project Ons Dorp? Dan krijg u een extra duurzaamheidskorting. Bekijk meer informatie op de website van de Rabobank om de voorwaarden te bekijken.

NEEM CONTACT OP MET ÉÉN VAN DE ADVISEURS

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis financiële check voor uw woning in Ons Dorp in Hardinxveld-Giessendam. Neem contact op met één van de Rabobank adviseurs, Debbie de Jong, Jennifer Thomassen, Inge Hoogendoorn en Estelle Wunderink of stuur een e-mail naar Rabobank Nieuwbouwteam. Of vraag hieronder met behulp van de button uw financiële check/ verklaring digitaal aan!
 

Aanvragen Financiële Check