08/09/2022

Start verkoop 19 oktober 2022

Start verkoop 19 oktober 2022

Ons Dorp fase 2 gaat in verkoop! Op woensdag 19 oktober zullen de 35 woningen beschikbaar zijn. De voorbereidingen zijn in volle gang en op de exacte invulling van deze bijzonder dag komen we later terug. Wel willen we vast de planning rondom de verkoop met u delen, zodat u goed voorbereid bent en weet wat u te wachten staat.

Woensdag  19 oktober 2022 - Start verkoop
Op deze datum start de verkoop en zal de woningconfigurator beschikbaar zijn op de website www.ons-dorp.nl. In deze configurator kunt u uw woning samenstellen en aanpassen naar uw wensen. Daarnaast hebben we deze dag nog iets leuks in petto, maar daar zal ik u in één van de komende nieuwsupdates over bijpraten. 

Woensdag 19 oktober 2022 om 12:00 uur uur tot
maandag 31 oktober 2022 om 12.00 uur - Inschrijfperiode

In uw persoonlijke online accountomgeving op de website kunt u vanaf start verkoop uw inschrijving op een specifiek bouwnummer(s) compleet maken. Ik raad u aan om deze periode te gebruiken om een weloverwogen keuze te maken en verschillende opties te overwegen. Het tijdstip van uw inschrijving voor een woning heeft geen invloed op uw kans op één van de woningen.

Dinsdag 1 november 2022 - Toewijzing Ons Dorp fase 2
Wanneer de inschrijfperiode is gesloten, kunt u uw inschrijving niet meer wijzigen. Dinsdag 1 november staat het toewijzingsoverleg gepland waarin de woningen volgens een aantal criteria zullen worden toegewezen. Dezelfde dag zullen alle gelukkige kandidaten door één van de makelaars gebeld worden.