Locatie Ons Dorp

Alles Dichtbij

Te beginnen met alle voorzieningen. De school, het kinderdagverblijf en het winkelcentrum vindt u op loop- en fietsafstand. Het openbaar vervoer bereikt u wandelend en zorg- en sportvoorzieningen liggen in de directe omgeving. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de A15, die Gorinchem, Dordrecht en Rotterdam ontsluit.

Nostalgisch & toegankelijk

Als één van de oudste nederzettingen in de Alblasserwaard wordt Hardinxveld-Giessendam gekenmerkt door het dorpse karakter. Met Ons Dorp bieden wij u een plek die alle vertrouwde en nostalgische waarden van het dorp Hardinxveld-Giessendam in zich verenigt.

Buiten de karakteristieke, sociale dorpse eigenschappen is de bereikbaarheid kenmerkend voor Ons Dorp. Het is immers een kleine stap naar uw buren, een lage drempel naar gemeenschappelijke buitenruimtes. Bereikbaarheid die vooral ook tot uitdrukking komt in een breder perspectief. Door de centrale ligging van Hardinxveld-Giessendam én de situering van Ons Dorp aan doorgaande routes, woont u straks in alle rust in een uiterst toegankelijk en bereikbaar dorp.

Hardinxveld - Giessendam

Het is rustig en comfortabel wonen in Hardinxveld-Giessendam. In de historische dorpskern vindt u ontspanning in de lokale horeca, of slaagt u gegarandeerd bij de plaatselijke winkels.

De uitgestrekte polder van de Alblasserwaard biedt in de directe omgeving alle gelegenheid tot recreëren of even lekker uitblazen. Iets verder leidt de Beneden-Merwede u naar de Dordtse en Brabantse Biesbosch!

Bereikbaarheid

Winkelcentrum

5 min. fietsen

Park/speeltuin

2 min. wandelen

Treinstation

6 min. wandelen

Busstation

6 min. wandelen

Ziekenhuis

12 min. autorijden

School

8 min. wandelen

Kinderdagverblijf

8 min. wandelen